Parròquies 27/07/2022

Sant Julià planteja crear un carril de mobilitat personal a la parròquia

Permetria circular a bicicletes, monopatins o patinets elèctrics

ARA Andorra
1 min
Les autoritats abans d'iniciar el traçat en patinet elèctric.

Sant Julià de LòriaEl Govern i Sant Julià de Lòria han fet un treball de camp per explorar el millor traçat per tal d'ubicar un carril de mobilitat personal a la parròquia. Aquest carril, segons consta en el nou Codi de Circulació, ha de permetre circular en vehicles diferents d'ús personal com ara bicicletes, monopatins o patinets elèctrics.

En aquest sentit, els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina, el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, el secretari d'Estat d'Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, i el director de Mobilitat, Jaume Bonell, van fer aquest dimarts el recorregut comprès entre l'edifici administratiu i el pont de la Margineda en patinet elèctric per veure 'in situ' quin pot ser el traçat final per definir el carril dins dels termes de la parròquia.

Majoral explica que "hem volgut fer la reunió d'aquesta manera per intentar trobar la solució per instal·lar un carril de mobilitat personal, per això hem optat per la via de posar-nos en situació real". El cònsol major també diu que la postura del Govern és la de dur la iniciativa endavant i afegeix que ara "hem de fer un plànol i, a partir d'aquí, continuarem treballant".

stats