Albert Batalla anuncia que no es presentarà a la reelecció com a alcalde de la Seu d'Urgell

Assegura que per a les municipals de l'any que ve donarà suport al nou projecte Junts per la Seu, que es donarà a conèixer a partir del setembre

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha anunciat que no optarà a la reelecció a les eleccions municipals previstes per d'aquí a un any, el 26 de maig del 2019. Batalla ha explicat que després de 14 anys a l'ajuntament, 10 dels quals d'alcaldia, ha comunicat als seus companys de consistori que no es presentarà a la reelecció.

Batalla ha justificat la decisió pel fet de defensar que "una responsabilitat tan important i alhora exigent com és l’alcaldia de la Seu d’Urgell necessita persones amb capacitat, equip, projecte i sobretot màxima energia", i que alhora sempre ha pensat "que és positiva la limitació dels mandats en càrrecs executius, com l’alcaldia".

Suport al nou projecte Junts per la Seu

La decisió la va avançar en l'acte de celebració dels 10 anys al capdavant de l'ajuntament, que es va dur a terme aquest diumenge. Batalla ha recordat que en l'acte ja va explicar que "des de la nostra força política, treballarem de valent per fer un relleu amb garanties i deixar la Seu d’Urgell en bones mans. Nous lideratges, noves idees, noves energies, però la mateixa actitud de treball constant, ambiciós i en positiu per la ciutat que estimem".

Així, assegura que estan treballant per "donar a conèixer el nostre projecte durant el mes de setembre i soc un convençut que, des d’una proposta àmplia i transversal com representarà Junts per la Seu, podrem obtenir una confiança majoritària dels urgellencs i les urgellenques per continuar servint-vos des de la màxima responsabilitat a l’ajuntament".

Finalment, Batalla ha assegurat que l'anunci no és un comiat, tenint en compte que encara queda un any fins al final del mandat i "tenim moltíssima feina per fer encara i la farem junts, amb l’energia, les ganes i la il·lusió que mereix la Seu d’Urgell".