Publicitat
Publicitat

Arranjament de dues pistes de tennis arran dels pressupostos participatius

Les actuacions tindran una durada de dues setmanes i un pressupost de 40.000 euros

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell està portant a terme la renovació de la superfície de dos pistes de tennis municipals, concretament les número 2 i 3, en el marc  de la proposta escollida en els darrers pressupostos participatius que va celebrar el consistori urgellenc. 

La intervenció consisteix en la retirada de la moqueta existent, la reparació de la base de formigó de les pistes que es mostrava irregular a causa dels canals de desaigües habilitats en el seu moment, i la instal·lació d'una nova moqueta a totes dues pistes, segons han informat des de l'Ajuntament. Amb aquesta actuació quedarà solucionada la problemàtica de la irregularitat de la superfície de joc en algunes zones que ha anat apareixent amb el temps i l'ús.

Les obres, dutes a terme per la mateixa empresa que va subministrar la moqueta de la pista número 1, i que "està donant molt bons resultats segons la valoració dels usuaris", tenen un pressupost de 40.000 euros i una durada estimada de dues setmanes.