"Avui no tallem, demà ja veurem!"

L'acció sorpresa del CDR de Cerdanya al costat del túnel del Cadí és un berenar

L'acció sorpresa anunciada pel Comitè de Defensa de la República de Cerdanya és un berenar de germanor per celebrar l'èxit de les accions de l'anomenada Setmana de la Dignitat. Amb tot, els membres del CDR no descarten noves accions, i ho han explicat amb una pancarta que conté el missatge: "Avui no tallem, demà ja veurem!".

El comitè ha informat via xarxes: " Avui el @CerdanyaCDR no talla el Túnel del Cadí. Acabem la Setmana per la Dignitat recuperant forces per seguir fent camí.  Tanquem una setmana de mobilitzacions diàries ininterrompudes de manera festiva. Disculpeu les molèsties, estem construint una República".

El CDR de Cerdanya havia convocat tothom a l'àrea de servei d'Urús, al costat del túnel del Cadí, i com que diversos CDR han estat aixecant peatges els últims dies (només aquest diumenge s'han aixecat les barreres del Vendrell, la Roca, l'Hospitalet de l'Infant i Castellbell i el Vilar) es temia que passés el mateix al túnel que comunica la Cerdanya i el Berguedà. Fins i tot, els panells de l'Agència de Mobilitat d'Andorra han aunciat que hi podria haver un possible tall a la C-16 a partir de les sis de la tarda.

Amb tot, el trànsit a la C-16 s'ha complicat amb motiu de l'operació tornada de Setmana Santa.