Publicitat
Publicitat

Batalla afronta “amb il·lusió” la campanya i reclama sumar esforços en els territoris de muntanya

El president de la Generalitat, Artur Mas, va assistir a la presentació d'Albert Batalla com a candidat de CiU a l'alcaldia de la Seu d'Urgell

El candidat a la reelecció per CiU a l'alcaldia de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha assegurat que es vol tornar a presentar perquè se sent "il·lusionat, motivat i amb ganes de continuar treballant per la Seu". Batalla va fer aquestes declaracions durant l'acte de presentació del seu projecte que va tenir lloc aquest dilluns a la Seu i que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas. Batalla també va ressaltar la necessitat de sumar esforços de tots els territoris pirinencs.

Artur Mas va felicitar Batalla per la feina feta els últims anys al capdavant de l’Ajuntament i el va qualificar com una persona que "sempre està a sobre dels temes que el preocupen, insistent i amb visió".

En la seva presentació, que es va fer en un format de conversa amb el president Mas, Batalla va explicar que els darrers quatre anys han treballat "de manera intensa" principalment en dos objectius: la cohesió social i l’atenció a les persones; i la recuperació econòmica i la generació d’oportunitats laborals per combatre l’atur. Uns objectius que, segons Batalla, continuaran en el proper mandat si repeteix en el càrrec.

Batalla també va recordar que quan van entrar a l’Ajuntament es van trobar amb un deute important que "hem estat capaços de rebaixar gairebé a la meitat". Per tot plegat, i després de la feina feta, Batalla va assegurar que es vol tornar a presentar perquè se sent "il·lusionat, motivat i amb ganes de continuar treballant per la Seu, i més veient que la gent té empenta i ganes d’implicar-se" en els projectes de la ciutat.

Albert Batalla també va reclamar la necessitat de sumar esforços a tots els nivells, especialment en territoris de muntanya com el Pirineu. "Si volem ser al mapa del país o del món hem de fer coses junts, s’ha d’acabar la competència entre municipis", va apuntar el candidat que va assegurar que "la Seu, sola, no se’n sortirà sense els Pallars, sense la Ribagorça, l’Aran, o la Cerdanya” i va aprofitar per recordar projectes comuns d’èxit com el Festival de Música Antiga dels Pirineus o el Conservatori dels Pirineus, de què se’n beneficien diverses poblacions.