Publicitat
Publicitat

Batalla vol liderar la recuperació econòmica a la Seu

El candidat de CiU a la Seu d'Urgell acompanyat de part del seu equip, ha fet un balanç positiu de la campanya

El candidat de CiU a la Seu d'Urgell, Albert Batalla, acompanyat de part del seu equip, ha fet un balanç positiu de la campanya i s'ha mostrat disposat a liderar la recuperació econòmica de la ciutat, després dels anys de crisi. Batalla ha remarcat també que durant la campanya no “ens ha calgut desprestigiar cap altra opció ni amagar la marca de partit per fer arribar el nostre missatge”.

Batalla ha remarcat que els propers quatre anys són claus i que és necessari un govern fort per poder tirar endavant polítiques que permetin recuperar l'economia i generar oportunitats per als urgellencs i urgellenques.

Albert Batalla ha destacat que l'equip que lidera és un “equip preparat” que pot encapçalar amb solvència totes les àrees de l'Ajuntament. Així, a tall d'exemple, ha explicat que Jesús Fierro assumiria Urbanisme i Finances; Anna Vives, Atenció a les Persones; Mireia Font, Promoció Econòmica; Montse Bonet, Salut i Gent Gran; Isidor Alberich, Esports; Meritxell Planes, Joventut i Infància; Àlex Mejías, Festes i Tradicions i la nova regidoria de Fronterers; i Sílvia Iscla, Ensenyament.