Publicitat
Publicitat

La CUP de la Seu destina 1.300 euros a la campanya

Els membres de la candidatura han donat a conèixer també el codi ètic de la formació

La CUP de la Seu d'Urgell ha fet públiques les despeses de la campanya electoral, que ascendeixen a 1.300 euros, així com els ingressos que ha obtingut la candidatura de les quotes de militants, les donacions i les aportacions de CUP nacional, que són un total de 1.450 euros. Els membres de la candidatura han donat a conèixer també el codi ètic de la formació, i han emplaçat la resta de partits polítics a fer públics els seus pressupostos.

Pau Lozano, que encapçala la llista, ha criticat la gran despesa que realitzen altres partits i els ha instat a publicar el pressupost que tenen per la campanya, denunciant la manca d’ètica que implica estar aplicant retallades i austeritat i alhora gastar-se milers d’euros en la campanya electoral. La CUP ha assegurat que les seves despeses ascendeixen a 1.300 euros, destinats a material, actes i bustiada.

La formació també ha donat a conèixer el codi ètic, aprovat per l'assemblea, que se centra en garantir l’assemblearisme, la transparència, la renúncia a privilegis, la limitació de sous i mandats, i el compromís de no demanar cap crèdit bancari.

D'altra banda, la CUP també ha refermat el seu compromís amb el procés cap a la independència i contra la privatització de la salut que suposa el Consorci Sanitari de Ponent Pirineu, instant també a la resta de partits a posicionar-se.