Publicitat
Publicitat

CiU anuncia la construcció del nou cap als antics garatges de l'Alsina Graells

El compromís de la Generalitat per donar suport a la construcció del nou CAP ha de permetre que comenci la seva construcció al 2017

El candidat de CiU a la Seu, Albert Batalla, ha anunciat aquest dimecres que els antics garatges de l'Alsina Graells seran la ubicació del nou CAP, un dels projectes que ha presentat la candidatura per a la propera legislatura. Aquest trasllat suposarà la construcció d'un nou magatzem per a les brigades municipals per deslliurar l'espai necessari per al nou CAP.

La número 5 de la candidatura, Montse Bonet, ha assenyalat que la nova ubicació es tracta d'un “lloc cèntric i accessible” prop de l'Hospital. En aquest sentit, el compromís de la Generalitat per donar suport a la construcció del nou CAP ha de permetre que comenci la seva construcció al 2017.

Pel que fa a l'hospital, Albert Batalla ha destacat que malgrat les dificultats del moment s'ha aconseguit “estabilitzar els comptes amb un gran esforç per part de tothom, principalment dels treballadors, tot mantenint l’atenció sanitària” i que un cop “orientada la viabilitat de futur” ara cal consolidar els serveis i “anar a millor”.

D'altra banda, pel que fa a la gent gran, CiU preveu augmentar el nombre de places residencials així com reformar la tercera planta i altres espais de l’hospital per a aquest col·lectiu. En aquest àmbit, s’està negociant amb la Generalitat un increment del nombre de places concertades, així com els recursos necessaris per afrontar la inversió a través de la Diputació de Lleida.

Batalla ha explicat que aquesta és la millor opció en lloc de construir una nova residència, un projecte “inviable”, que s'havia plantejat fa quatre anys, "fruit del compromís que el Govern tripartit havia signat amb l'Ajuntament des del 2005, però al qual no van destinar la partida pressupostària promesa".