Publicitat
Publicitat

CiU vol dedicar un pressupost participatiu de 100.000 euros a Castellciutat

L'alcalde assumirà la responsabilitat directa de la Regidoria de Castellciutat per seguir de prop les inquietuds dels veïns

La candidatura de CiU a la Seu d'Urgell ha proposat un pressupost participatiu específic de 100.000 euros per a Castellciutat, a més d'anunciar que l'alcalde assumirà la responsabilitat directa de la Regidoria de Castellciutat per seguir de prop les inquietuds dels veïns.

CiU preveu dedicar una partida de 100.000 euros dels pressupostos participatius –del total de 300.000 euros destinats a Castellciutat- només a les propostes del nucli perquè els veïns puguin decidir en què la volen invertir. Aquesta ha estat una de les propostes presentades aquest diumenge sobre Castellciutat i els barris.

Albert Batalla ha explicat que entre les accions més imminents hi ha l'execució del projecte de la plaça de l'Arbre i del camí de l'Hortal de Castellciutat. Batalla també ha destacat l'arranjament del talús del cementiri o la nova escola com dos dels projectes que s'han dut a terme en els darrers quatre anys.

De la seva banda, Montse Colell, candidata número 13, ha explicat que durant els propers quatre anys es continuarà treballant per senyalitzar els llocs emblemàtics com la ruta 1714, sense oblidar altres projectes importants com el pla d'embelliment de Castellciutat o l'aplicació del pla de Mobilitat, o el seguiment exhaustiu de l'inici de les obres de la rotonda de Castellciutat aquest 2015, mantenint la comunicació directa i constant amb el Ministeri de Foment espanyol.

Pel que fa als barris, CiU vol mantenir el treball conjunt amb les associacions de veïns, per conèixer les seves inquietuds i el seu parer i actuar en conseqüència. En aquest sentit, la número 3 de la llista Anna Vives ha explicat que es vol “continuar el treball conjunt per resoldre els grans propòsits que queden pendents i especialment els petits detalls; un treball que fa molt temps que duem a terme, directament amb els veïns i sobre el terreny”.