Publicitat
Publicitat

CiU impulsarà una tarifa plana d'impostos per a les famílies

Aquesta tarifa distribuiria els pagaments en dotze mensualitats per ajudar en la planificació de l'economia familiar

La candidatura de CiU a la Seu vol crear una tarifa plana d'impostos que distribuiria els pagaments en dotze mensualitats per ajudar en la planificació de l'economia familiar. Així ho han explicat Albert Batalla i Jesús Fierro aquest divendres en una roda de premsa per presentar les propostes econòmiques. Aquesta mesura s'emmarca en l'elaboració d'un pla econòmic i financer 2016-2019 que ha de garantir les inversions amb una “gestió responsable”.

CiU proposa una tarifa plana d'impostos que ha de permetre distribuir el pagament de les taxes en dotze mensualitats per ajudar en la planificació de l'economia domèstica. Aquesta proposta se suma a la de la congelació d'impostos com l'IBI, el de vehicles, o el de construccions i obres, durant tot la legislatura.

El número 2 de la llista, Jesús Fierro, ha recordat que, entre altres millores, durant aquests darrers quatre anys s'ha rebaixat l'endeutament del 137% que hi havia al 2011 fins a situar-lo per sota del 70%.

Totes aquestes propostes s'emmarquen en un pla estratègic econòmic i financer 2016-2019 que ha de permetre garantir les inversions i els serveis públics durant els propers quatre anys. En aquest sentit, el candidat a alcalde, Albert Batalla, ha convidat la resta de partits polítics a treballar per fer un full de ruta econòmic per al municipi.