Publicitat
Publicitat

CiU proposa que l'Escola d'Adults s'ubiqui als antics Jutjats

CiU també vol crear l'Institut d'Estudis Pirinencs, amb l'ajuda de la Diputació de Lleida, per reforçar i cohesionar la identitat del territori

CiU de la Seu vol situar l'Escola d'Adults a l'edifici dels antics Jutjats com a ubicació definitiva. El candidat, Albert Batalla, ha posat en relleu que aquesta nova ubicació al Pati Palau dinamitzarà la zona del centre històric. De la seva banda, el número 15 de la llista, Llorenç Estival, alumne de l'Escola d'Adults, ha destacat que l'edifici dels antics Jutjats és prou gran per acollir els prop de 500 alumnes, així com els possibles increments que es puguin produir en els propers anys.

En matèria educativa, la número 9, Sílvia Iscla, ha explicat que se substituirà la teulada de l'edifici petit de l'Escola Albert Vives i s'arranjarà el pati de l'Escola de Castellciutat. A més, es continuarà treballant en el Pla educatiu d'entorn per fer de la Seu una “ciutat educadora”.

En matèria cultural, CiU vol crear l'Institut d'Estudis Pirinencs, amb l'ajuda de la Diputació de Lleida, per reforçar i cohesionar la identitat del territori. D'altra banda, la número 12 de la candidatura, Marta Roca, ha anunciat la creació de l'Escola Municipal de Teatre. A banda, es treballarà per adaptar la Immaculada com a espai teatral de petit format i es redactarà el projecte del teatre municipal. Roca també ha ressaltat que es continuarà treballant en el nou Conservatori de Música del Pirineu, conjuntament amb els municipis de Berga i Puigcerdà.