Publicitat
Publicitat

CiU seguirà treballant per consolidar la Seu com a capital d'esdeveniments

CiU vol que s'inclogui la Seu al Catalunya Convention Bureau, l'òrgan català que certifica la capacitat dels municipis per organitzar congressos

CiU vol consolidar la Seu d'Urgell com a capital d'esdeveniments i per això treballarà per seguir amb l'estratègia de ser un pol de trobades de petit i mitjà format, i incloure la Seu al Catalunya Convention Bureau, l'òrgan català que certifica la capacitat dels municipis per organitzar congressos.

El número 6 de la candidatura, Isidor Alberich, ha explicat que es treballarà per convertir la Seu en una ciutat de referència en esports a la natura, amb estratègies específiques en l'àmbit del senderisme i la BTT, com l'inventari de camins, que ja s'està treballant. Alberich també ha anunciat que s'elaborarà un Pla director del Parc del Segre per definir-ne un nou model d'explotació que permeti desenvolupar-ne tota la seva potencialitat.

El candidat a alcalde, Albert Batalla, ha explicat que un dels reptes per aquesta propera legislatura és aconseguir la certificació de la Seu d'Urgell com a Destinació de Turisme Familiar, que complementarà la certificació com a destinació esportiva que ja té la ciutat.

A més, Batalla també ha fet referència a la Seu com a punt de trobada de grans esdeveniments culturals, i per això es continuarà apostant pel Festival de Música Antiga del Pirineu (FeMAP), el Picurt, la Trobada d'Acordionistes al Pirineu, o el Retaule de Sant Ermengol, com a “motors turístics autòctons”.