Publicitat
Publicitat

CiU vol una Seu capdavantera en producció agroalimentària

La candidatura aposta pel Gastromercat, un nou model de mercat centrat en la gastronomia i els productes alimentaris de proximitat i qualitat

CiU de la Seu d'Urgell vol situar la ciutat com a capdavantera en producció alimentària. Per aquest motiu, la candidatura convergent aposta pel Gastromercat, un nou model de mercat centrat en la gastronomia i els productes alimentaris de proximitat i qualitat. A més, tenint en compte la importància de la Fira del Formatge, tant entre professionals com entre el públic en general, CiU continua treballant per consolidar la ciutat com a capital del formatge.

CiU vol impulsar un nou model de mercat centrat en la gastronomia i els productes alimentaris de proximitat i de qualitat. En un comunicat expliquen que el formatge, però també la carn i d'altres aliments, són un actiu que s'ha de promocionar entre els visitants, però també entre la gent del territori, que ha de creure en el seu potencial i ser-ne els principals ambaixadors. En aquest sentit, el Gastromercat ha de permetre situar la Seu com a territori capdavanter en producció agroalimentària de qualitat.

Per aconseguir-ho, una de les eines seran les rotondes de la ciutat que serviran com a aparador de tota l'activitat que s'hi desenvolupa. Tal com diu el candidat de CiU, Albert Batalla, “cal potenciar els actius de cada territori, i la Seu destaca per la qualitat i la proximitat dels seus productes” i és per això que “s'han de posar totes les eines per crear un Gastromercat que permeti situar la Seu en el mapa de la producció agroalimentària”.