Publicitat
Publicitat

CiU vol impulsar la Seu com a motor del Pirineu

La candidatura de CiU a la Seu d'Urgell vol reforçar el paper de la ciutat com a motor del Pirineu, a nivell econòmic, social i institucional

La candidatura de CiU a la Seu d'Urgell creu que cal potenciar la col·laboració entre totes les comarques pirinenques per crear sinergies que situïn el Pirineu al món, a la Seu com a motor del territori.

CiU considera que la llei de muntanya ha de garantir noves oportunitats d'equilibri territorial a l'Alt Pirineu, i és per això que es comprometen a vetllar perquè “la Generalitat i el Parlament aprovin un text que tingui en compte les necessitats i reivindicacions del territori, i que inclogui les aportacions dels actors implicats”.

Per altra banda, el grup municipal de CiU ha reiterat el suport de l'Ajuntament al Parlament i al Govern de Catalunya en el procés nacional que s'està duent a terme. En aquest sentit, CiU de la Seu d'Urgell referma “el seu compromís en la defensa d'un estat propi per a Catalunya, com a eina de prosperitat social i territorial”.