Una regidora de Ciutadans de Barcelona denuncia un fals atac a un guàrdia civil de la Seu d’Urgell

L’alcalde urgellenc Albert Batalla acusa el partit taronja de voler donar la imatge d’una “ciutat incívica”

Aquest dilluns, la presidenta del grup municipal de Ciutadans a l’ajuntament de Barcelona, Carina Mejía, ha publicat una piulada en què denunciava un atac al cotxe d’un guàrdia civil de la Seu d’Urgell. Hi afegia unes imatges on es veia el vehicle amb els vidres trencats i amb un llaç pintat a la porta. La regidora ha desitjat que es trobessin els culpables el més aviat possible i en un altra piulada ha denunciat la suposada situació d’assetjament que patien els agents de la Guàrdia Civil del municipi.

 

Al seu torn, l’alcalde urgellenc Albert Batalla ha desmentit que l’agressió s’hagués produït a la Seu, tenint en compte que a la localitat no existeix cap pàrquing com el que es veu a les fotografies.

En una altra piulada, la regidora ha matisat que “el cotxe va ser destrossat a un pàrquing de Lleida i pertany a un guàrdia civil que viu a la Seu d’Urgell”. Lamentant la imprecisió, ha tornat a condemnar els actes.

Batalla ha tornat a contestar a Mejías, i ha afegit que la seva intenció era “parlar de la Seu en els seus tuits com si fos una ciutat incivilitzada” i que havia intentat contactar amb ella tres vegades però no havia estat possible. A la piulada ha afegit una imatge de la seu de la JNC de l’Alt Urgell amb pintades.