Publicitat
Publicitat

Comença el repartiment del llibret de la festa major de la Seu

D'aquesta manera es comencen a escalfar motors de cara a la celebració

La festa major de la Seu d'Urgell, que se celebra entre el 25 i el 29 d'agost comença a escalfar motors. Així, aquest dimecres ja s’ha començat a distribuir el llibret oficial. Els exemplars es reparteixen entre el centenar d’empreses col·laboradores i també, per al públic general i fins a exhaurir existències, a l’oficina de Turisme Seu, a la planta baixa de l’Espai Ermengol, i a l’oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, tal com han informat des de l'ajuntament.

La regidora de Festes, Sílvia Iscla, ha destacat que “la suma d’esforços, entusiasme i il·lusió ens permet oferir a la ciutat un llibret amb un programa d’actes atractiu, divers i fidel a les nostres arrels i tradicions”. A l’interior de la publicació s’hi pot trobar el programa complet d’actes i informació detallada sobre alguns dels seus protagonistes, juntament amb la salutació de l’alcalde, articles relacionats amb l’esdeveniment i imatges d’anteriors edicions.

Paral·lelament, Iscla ha avançat que al llarg de la setmana vinent l’ajuntament de la Seu d'Urgell distribuirà a totes les llars del municipi el programa de butxaca de la festa major, amb un format més pràctic i que permet consultar en tot moment la totalitat dels actes previstos.

El programa també es publicarà els propers dies al web de la festa major ( www.fmlaseu.cat/programa), que també actualitzarà informació a través dels perfils de Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Google+. L’etiqueta de l’esdeveniment és #fmlaseu.

De la seva part, RàdioSeu, emissora oficial de la festa major, ja iniciarà la seva programació especial el dilluns 21 d’agost, amb entrevistes cada migdia al programa ‘Carretera i manta’ i l’última hora als informatius (107.2 FM); i al llarg de tots els dies de celebració oferirà programació en directe, amb la retransmissió d’actes com el pregó i informació constant a través dels perfils de l’emissora a les xarxes socials i la seva pàgina web ( www.radioseu.cat), des d’on també es pot escoltar l’emissió en directe i recuperar entrevistes ‘A la carta’.

Cal recordar que el gruix d’actes de la festa major de la Seu seran entre el 25 i el 29 d’agost -de divendres a dimarts-, però que els dies previs ja hi haurà algunes activitats vinculades a la celebració, com ara l’inici dels assaigs del ball Cerdà (a partir del dilluns dia 21) o bé el teatre de festa major (el dijous dia 24), entre d’altres.