Publicitat
Publicitat

Comencen les votacions del pressupost participatiu de la Seu

Els ciutadans han d'escollir un màxim de 5 de les 33 propostes presentades amb imports de 650 a 100.000 euros i tenen fins a l'11 d'abril per expressar-se

Aquest dilluns, 30 de març, han començat les votacions de les propostes de pressupost participatiu de l'Ajuntament de la Seu. En total hi ha 33 propostes amb diferents costos, dels 650 als 100.000 euros, i els urgellencs i urgellenques majors de 16 anys poden votar un màxim de 5 propostes. Els ciutadans han d'omplir un formulari que es troba disponible a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu o al web municipal www.laseu.cat. Un cop omplert l'han de dipositar a les urnes que hi ha a l'OAC.

Les votacions s'allargaran fins l'11 d'abril i entre les propostes seleccionades hi ha la senyalització de l'anella verda, col·locar més expenedors de gossos per recollir excrements de gossos o millorar la megafonia de la plaça dels Oms, entre altres.
Com va resumir la tinent d’alcalde d’Atenció a les persones i regidora de Participació Ciutadana, Anna Vives, "hi ha propostes molt interessants; ara cal que el màxim de gent s’impliqui en les votacions i es puguin desenvolupar aquelles que més agradin en general".

Per votar cal estar empadronat al municipi, ser major de 16 anys i presentar el DNI.

Les propostes que en finalistes se seleccionaran en base a les votacions obtingudes i als límits econòmics establerts. L'última setmana d’abril es realitzarà una sessió pública de retorn dels resultats durant el procés, explicant quines propostes es duran a terme.

La ciutadania urgellenca va fer arribar a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell 129 propostes pel procés participatiu iniciat el passat mes de febrer, amb l'objectiu de decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'aquest any.