Publicitat
Publicitat

Concerts a favor de la pobresa infantil a Vielha i la Seu d'Urgell

Els beneficis dels concerts, que tindràn lloc els dies 6 i 7 d'agost, aniran als programes de Càritas d'ajuda a les famílies i als infants de les dues localitats pirinenques

Les localitats pirinenques de Vielha i la Seu d'Urgell acolliran els propers dies 6 i 7 d'agost, respectivament, dos dels concerts solidaris contra la pobresa infantil, a benefici de Càritas Val d'Aran i Càritas La Seu. Els beneficis de la venda d'entrades d’aquests concerts, que tindran lloc al Santuari de Mijaran de Vielha i a la Catedral de la Seu d’Urgell, es destinaran concretament als programes que les entitats tenen en marxa per enfortir l’ajuda a les famílies i als infants.

Aquests són el 12è i 13è concerts del cicle d'un total de 24 que presenten la Fundació Música Solidària, la Fundació Antigues Caixes Catalanes, i BBVA i CX arreu de Catalunya, interpretats per l’Orquestra Unesco Barcelona dirigida per Gonçal Comellas. Als concerts solidaris, es podrà gaudir d'obres com Quintets de Mozart i Schubert a la capital de la Val d'Aran, i Händel, Mozart i Tchaikovsky a la Seu d'Urgell.

Els concerts seran presentats als mitjans de comunicació aquest divendres al migdia a l'Ajuntament de la capital de l'Alt Urgell per responsables de les entitats implicades. Així, hi seran presents el gerent de la Fundació Música Solidària, Albert Flotats; la directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, Belén Latorre; el director de CBC (Centre de Banca de Clients) de BBVA de la Seu d'Urgell, i representant de BBVA i CX de Catalunya, Jaume Jové; el director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, i la segona tinent d'alcalde i regidora d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Anna Vives.