Confiscats 1.000 paquets de tabac als entorns d'Asnurri

La Guàrdia Civil va trobar la mercaderia en un vehicle que conduïa un home de 32 anys i nacionalitat portuguesa

La Guàrdia Civil ha informat de la detenció, a una zona popera a la localitat d'Asnurri (Lleida), d'un home de 32 anys i nacionalitat portuguesa, per un delicte de contraban.

Segons ha informat el cos, la detenció va tenir lloc el dissabte 5 de gener pels volts de les 18 hores, durant un servei fiscal realitzat per efectius de la Guàrdia Civil. L'home, A. M. F., va informar que portava tabac a l'interior del vehicle, un Nissan Patrol de matrícula espanyola, dins d'una bossa d'esport. I així ho van poder constatar els agents en fer el control.

A partir d'aquí, van realitzar un registre més minuciós a l'interior del vehicle i hi van localitzar fins a 1.000 paquets de tabac de contraban de la marca Austin, valorats en uns 4.000 euros i amagats en un doble fons del cotxe.

Per aquests fets s'ha aixecat acta per infracció administrativa de contraban, així com s'ha confiscat el tabac i el vehicle, que ha quedat a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles, informa la Guàrdia Civil.