Continua la recerca del boletaire perdut a Fígols i Alinyà

Al dispositiu, activat des de dimarts a la tarda, hi participen els bombers, els Mossos d'Esquadra, els agents rurals i voluntaris de la zona

Fa ja gairebé tres dies que està activat l'operatiu de recerca per part dels bombers de la Generalitat de Catalunya, els Mossos d'Esquadra i els agents rurals per trobar un boletaire que dimarts a la tarda es va perdre al terme municipal de Fígols i Alinyà. L'home desaparegut, veí de Guissona de 70 anys, estava buscant bolets amb un amic i aquest li va perdre la pista. En veure que no tornava al cotxe va donar l'avís als cossos de seguretat.

Aquest dijous a la nit s'ha aturat el dispositiu, i s'ha reprès a primera hora del divendres, per la zona del coll de l'Estany cap a Odèn. Hi participen dotze dotacions de bombers, un helicòpter, el Grup Caní de Recerca, efectius del la unitat de muntanya dels Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i persones voluntàries de la zona. Tots es coordinen per actuar en relleus.

Durant la jornada d'aquest dimecres la recerca es va centrar sobretot a la zona del Tossal dels Cosos, a la muntanya d'Alinyà. Dijous, informen els Bombers, la cerca es va centrar en un radi de 500 metres del darrer punt on se'l va veure.