Publicitat
Publicitat

Decomissen tabac de contraban valorat en més de 7.600 euros amagat en un remolc

La Guàrdia Civil ha decomissat 1.900 paquets de tabac ros de contraban procedent d'Andorra valorats en 7.655 euros a la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil ha decomissat 1.900 paquets de tabac ros de contraban procedent d'Andorra valorats en 7.655 euros a la duana de la Farga de Moles. El tabac estava amagat en un doble fons del terra d'un remolc i als laterals del vehicle. El decomís es va produir aquest dimecres durant la inspecció d'un vehicle amb remolc i matrícula espanyola.

El conductor va declarar que tant el vehicle com el remolc estaven buits, però els agents van sospitar i van realitzar un control més exhaustiu, que va permetre trobar 1.650 paquets de tabac en un doble fons del remolc, i 250 paquets als laterals del vehicle. L'infractor va ser identificat com a F.J.R.H., de 37 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Múrcia.

Per tot plegat, es va aixecar acta de decomís de contraban, i tant la mercaderia com el vehicle, van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.