Publicitat
Publicitat

Decomissen a la Seu d'Urgell 1.179 paquets de tabac ocults en diversos dobles fons d'un vehicle

La Guàrdia Civil destaca la ubicació poc freqüent dels dobles fons, situats dins dels para-xocs d'un cotxe andorrà

La Guàrdia Civil ha decomissat a la Seu d'Urgell tabac ros de contraban procedent d'Andorra valorat en 5.247. Els paquets de tabac, un total de 1.179, estaven amagats en diversos dobles fons del vehicle.

Els fets van tenir lloc a les 13 hores d'aquest dijous quan efectius de la Guàrdia Civil que circulaven per l'interior de la Seu d'Urgell van observar un Seat Ibiza amb matrícula andorrana que, després de comportar-se de manera sospitosa, pretenia entrar en un garatge.

Els agents van controlar-lo i van procedir a fer una inspecció fiscal del vehicle i a identificar la seva conductora, de nacionalitat espanyola, resident a Andorra i de 46 anys d'edat. Durant la inspecció, van localitzar tres dobles fons al para-xocs davanter, posterior i al quadre de comandament amb tabac de contraban.

Segons la Guàrdia Civil, tot i que la utilització de dobles fons per part dels contrabandistes és habitual, en aquest cas cridava l'atenció la ubicació poc freqüent a l'interior dels para-xocs, que els permetia portar una quantitat de tabac inferior a 15.000 euros i per tant sense constituir delicte. Els agents van aixecar acta de decomís de contraban, i el tabac i el vehicle intervingut van quedar dipositats a la duana de la Farga de Moles.