Publicitat
Publicitat

Decomissen tabac valorat en més de 18.000 euros en dues intervencions a la C-14

Les dues intervencions es van produir durant la inspecció a dos vehicles que circulaven per la C-14 al terme municipal de Ribera d'Urgellet

La Guàrdia Civil ha decomissat aquest dilluns i dimarts 4.210 paquets de tabac de contraban de diverses marques valorats en 18.329 euros. Les dues intervencions es van produir durant la inspecció a dos vehicles que circulaven per la C-14 al terme municipal de Ribera d'Urgellet.

La primera intervenció es va produir aquest dilluns a les 10.30 hores durant la inspecció a un Ford Focus amb matrícula andorrana. A l'interior del maleter, els agents van localitzar quatre capses embalades amb bosses d'escombraries de color negre que contenien 2.210 paquets de tabac ros de contraban valorats en 9.729 euros. El conductor es va identificar com a B.S.A., de 63 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Andorra.

La segona intervenció s'ha produït aquest dimarts a les 6.30 hores durant la inspecció a un Mercedes amb matrícula espanyola. A l'interior del vehicle, els agents han trobat tres motxilles embolicades amb bosses negres que contenien 2.000 paquets de tabac ros de contraban valorats en 8.600 euros. El conductor ha estat identificat com a U.D., de 24 anys, de nacionalitat lituana i resident a la Línea de la Concepción.

Per tot plegat, s'han aixecat les corresponents actes per decomís de contraban, i tant la mercaderia com els vehicles han quedat a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.