Publicitat
Publicitat

Detenen un veí de la Seu per intentar atropellar un guàrdia civil durant un control per contraban

La Guàrdia Civil va decomissar 3.000 paquets de tabac de contraban valorats en 13.125 euros

La Guàrdia Civil va detenir el passat dilluns un veí de la Seu d'Urgell per intentar atropellar un agent mentre fugia d'un control. Els fets van passar en una pista forestal situada al terme de Valls de Valira, quan els agents volien fer aturar un Renault Laguna amb matrícula espanyola en un punt de verificació fiscal. El conductor no va fer cas dels senyals dels agents i va continuar la marxa a tota velocitat, motiu pel qual un dels agents va haver de saltar fora de la pista forestal per evitar ser atropellat.

Posteriorment, el conductor va abandonar el vehicle i unes caixes que transportava i va poder ser interceptat uns minuts més tard pels agents. La inspecció a les caixes va permetre trobar 3.000 paquets de tabac de contraban valorats en 13.125 euros.

Per tot plegat es va detenir J.P.S., de 66 anys i amb domicili a la Seu d'Urgell, per un delicte d'atemptat contra l'autoritat, i també se li va aixecar acta per una infracció de contraban. El detingut va passar a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció de guàrdia de la Seu, i la mercaderia i el vehicle van quedar dipositats a les dependències de la duana de la Farga de Moles.