Publicitat
Publicitat

Detenen un jove per tres delictes de contraban en un any

Les tres infraccions de forma aïllada no superaven la quantitat de 15.000 euros establerta com a delicte de contraban, però la suma ascendia a 35.550 euros

La Guàrdia Civil va detenir aquest dijous un jove de 21 anys, L.F.L., per la comissió d'un delicte continuat de contraban. La detenció es va produir a les set del matí quan els agents van sospitar d'un Seat Leon amb matrícula espanyola que circulava per la Seu d'Urgell. La inspecció va permetre trobar 3.000 paquets de tabac de contraban valorats en 11.850 euros amagats al maleter i al seient del darrere. Els agents van comprovar els antecedents del conductor i van veure que havia comès dues infraccions de contraban durant el 2015, una al mes de març, en què se li van decomissar 3.000 paquets de tabac ros de contraban valorats en 11.850 euros; i una altra al juliol, en què se li van decomissar 3.000 paquets també valorats en 11.850 euros.

Per tot plegat, els agents van detenir el jove per un presumpte delicte continuat de contraban per les tres infraccions, que si bé de forma aïllada no superaven la quantitat de 15.000 euros establerta com a delicte de contraban, la suma de les tres ascendia a 35.550 euros. Les diligències instruïdes, juntament amb el detingut, el vehicle i el tabac, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de la Seu d'Urgell.