Publicitat
Publicitat

ERC vol organitzar una fira d'activitats de muntanya de referència

ERC vol promoure un circuit escolar d’esquí de fons i piragüisme per tal de promocionar aquests esports

ERC de la Seu d'Urgell ha proposat aquest dimarts la creació d'una fira d'activitats de muntanya. Així ho ha explicat la número 4 de la candidatura, Marian Lamolla, que considera que “cal organitzar a la primavera una fira d’activitats de muntanya, que es converteixi en una fira de referència al Pirineu on s’hi mostrin activitats que es realitzen al nostre entorn i que estan relacionades amb esports d’aigua, escalada, senderisme, mitja i alta muntanya, esquí de fons, etc".

ERC ha explicat que després de les converses mantingudes aquest darrer any amb diverses entitats esportives, proposen adequar els vestidors del camp de futbol i del poliesportiu i fer el manteniment de la senyalització de les pistes esportives; millorar el sistema de calefacció de les instal·lacions esportives, i facilitar espais de trobada per les entitats i clubs de la ciutat.

Lamolla també ha indicat que, en resposta a la pregunta que se'ls ha plantejat sobre si la Seu tindrà una piscina coberta, ERC considera que “la construcció de noves infraestructures ara mateix no és viable, i que el que s’ha de fer és un bon manteniment de les que ja tenim”. Per últim, Lamolla ha explicat que ERC vol promoure un circuit escolar d’esquí de fons i piragüisme, per tal de promocionar aquests esports.