Publicitat
Publicitat

ERC vol endegar processos consultius vinculants per prendre decisions sobre la ciutat

ERC també s’ha compromès a organitzar una jornada anual de presentació pública de la feina feta per part de l’equip de govern

ERC vol endegar processos consultius vinculants per saber l'opinió de la ciutadania en aspectes de rellevància per al municipi com la cobertura del sostre de la biblioteca, els usos de la Ciutadella de Castellciutat, l’allargament de l’horari del mercat a la tarda dels dissabtes o el canvi d’ubicació de les atraccions de la Festa Major, entre altres. Així ho ha explicat aquest dissabte la número 2 de la candidatura d’ERC la Seu, Berta Vidal.

Berta Vidal ha assegurat que “la nostra visió de la democràcia no es limita a una representació mitjançant l’elecció d’un govern cada quatre anys sinó que aquesta democràcia sigui molt més participativa i que, des de l’Ajuntament, es consulti els ciutadans d’una manera més habitual” i per aquest motiu volen tirar endavant els processos participatius vinculants.

Vidal s’ha compromès a organitzar una jornada anual de presentació pública de la feina feta per part de l’equip de govern que inclouria els projectes realitzats, els seus costos i el compliment respecte al pressupost en què estava estimat inicialment.