Pirineus 02/07/2018

El FeMAP torna a apropar la música antiga a col·lectius vulnerables

En la proposta s'implica el Conservatori de Música dels Pirineus

ARA Andorra
1 min
Xavier Llobet, director del Conservatori de Música dels Pirineus; Sonia Lanau, directora de l'escola de música de la Seu d'Urgell; Anna Vives, tinent d'alcalde de l'àrea d'Atenció a les Persones de la Seu d’Urgell i Gemma Guàrdia, encarregada del FeMAP social. / FeMAP

Andorra la VellaEl Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a apostar aquest any pel projecte FeMAP Social. Serà la tercera edició d'aquest programa que es desenvolupa en el si del festival, i que té per objectiu apropar la música antiga als col·lectius en risc d'exclusió o amb problemes de mobilitat per poder assistir als concerts que es realitzen durant els mesos d'estiu.

El FeMAP Social s'organitza conjuntament amb el Conservatori de Música dels Pirineus des d'aquest passat divendres 29 de juny. Els alumnes passaran, durant una setmana, per diversos equipaments, tallers i residències d'atenció a persones amb diversitat funcional, malalties mentals i gent gran, on aproparan la música a aquests col·lectius mitjançant tallers i concerts a domicili que ja s'han dut a terme el 30 de juny i que es tornaran a fer el 6 de juliol. Ho faran acompanyats de professors i l'assistència del personal del FeMAP.

El FeMAP arriba aquest any a la seva vuitena edició amb l'objectiu de consolidar-se com un referent de la música antiga en l'àmbit europeu. En el marc del seu programa social, el festival desenvolupa tasques de servei públic i implicació de tots els col·lectius amb la música antiga, aprofitant-la com a vehicle de cohesió social i aprenentatge musical integrador.

stats