La festa major 2018 de la Seu d’Urgell torna a fer el ple

Només a les activitats esportives ja s'ha sumat una participació de 1.200 persones, amb edats que han oscil·lat dels 3 als 92 anys

La festa major de la Seu d'Urgell, celebrada del 24 al 28 d'agost, ha tornat a fer el ple en les diverses activitats proposades. Així ho han celebrat des de la regidoria de Festes i Tradicions de l'ajuntament alturgellenc, que han fet una valoració "molt positiva" d'aquesta participació.

Per exemple, els concerts a la zona de Casetes (Catatarres i Blanca Ros, Zoo, entre d’altres) i a la plaça del Codina (Tribut a Fito y Fitipaldis); els balls a la plaça Catalunya, amb les diferents orquestres com La Principal de la Bisbal; el Correfoc, a càrrec del Grup de Diables de l’Alt Urgell; les propostes infantils i juvenils, com la festa Holi i el Correaigua; el ball de cerdà de petits i grans o l'emotiu vídeo-pregó protagonitzat pels membres del Taller Claror, van fer el ple absolut.

Pel que fa la programació Esport&Festa, elaborada pel Servei d’Esports, en les dotze activitats esportives celebrades hi han pres part més de 1.200 persones, amb edats que han oscil·lat dels 3 als 92 anys.

Des del consistori també es destaca la gran afluència de públic, de totes les edats, dels actes previs a la festa major com la piscina nocturna, el concert familiar de Dàmaris Gelabert, el cinema a la fresca i el teatre amb la comèdia McGuffin.

Per tot plegat, la regidora de Festes i Tradicions del consistori urgellenc, Sílvia Iscla, ha fet un agraïment a la comissió de festes, a la coordinadora de Casetes, als treballadors de l'ajuntament, així com a les entitats, associacions i clubs de la ciutat que hi ha participat. Iscla ha explicat que "ben aviat llançarem l'enquesta de valoració en què tothom també podrà fer-nos arribar les seves peticions de cara la festa major de 2019".