Fins a divuit participants en una nova edició del 'Música i creativitat' al Claror

La proposta de la Fundació ONCA s'allargarà fins al 25 de juny

El programa 'Música i creativitat' de la Fundació ONCA –entitat promoguda pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà–, continua amb el projecte musical, 'Música al Claror', a demanda del mateix taller de la Seu d’Urgell.

Després de la bona acollida del primer projecte musical que, sota el títol de 'Música al Claror', es va iniciar el mes de gener i va finalitzar el mes de juliol passat, el Taller Claror de la població urgellenca ha sol·licitat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar de nou l’activitat.

'Música al Claror' es va iniciar novament el 9 d’octubre i finalitzarà el 25 de juny de l'any que ve. L’activitat, que compta amb divuit participants i els seus acompanyants, serà quinzenal i es durà a terme els dimarts de les 15 a les 16.30 hores, a les mateixes instal·lacions del centre. 

El projecte estarà liderat per Joan Hernández (coordinador del programa social de la Fundació ONCA) i Pilar Planavila (músic, mestra i musicoterapeuta), que ja el van iniciar el mes de gener passat. En aquesta edició, hi haurà la col·laboració puntual d’altres artistes vinculats al programa social de la Fundació ONCA. 'Música i creativitat' té com a objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social i que els participants tinguin l'oportunitat de fer un recorregut vital en la creació, la interacció, l'escolta i en el fet de compartir un espai creatiu i performatiu.