Publicitat
Publicitat

Francesc Guerra serà el director del Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars

L'òrgan de selecció l'ha escollit per unanimitat entre un total de 14 candidats

Francesc Guerra Maestre ha estat escollit com a nou director de Centres de la Xarxa d'Hospitals de l'Alt Pirineu, òrgan que inclou el Sant Hospital de la Seu i l'Hospital del Pallars. Els membres de l'òrgan de selecció el van designar de manera unànime el passat 7 de març d'entre catorze candidats que es van presentar a l'oferta laboral, segons informa el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El següent pas és que, els propers dies, els òrgans de direcció de Gestió de Serveis Sanitaris (l'Hospital del Pallars) i de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell ratifiquin la proposta. Tots dos veuen amb bons ulls la creació d'un gerent conjunt dels dos centres sanitaris pirinencs.

Francesc Guerra és llicenciat en Ciències Econòmiques especialitzat en Empresa per la Universitat de Barcelona, diplomat en Ciències Empresarials especialitzat en Fiscal, i màster en Business Administration (MBA) per ESADE.

La seva última experiència professional ha estat de gerent a l'empresa del grup assegurador CASER, dedicada a la gestió de tres centres sanitaris ubicats a la província de Badajoz. Anteriorment, va formar part de la gerència a l'USP Institut Universitari Dexeus. Així mateix, també va exercir de cap de l'Àrea Econòmica financera i gerent de l'Hospital Clínic i provincial de Barcelona.