Publicitat
Publicitat

La Guàrdia Civil denuncia una actuació musical dins del Parc Nacional d'Aigüestortes

El concert, una activitat prohibida que pot pertorbar la fauna, es va celebrar el 2 d'agost sense autorització administrativa

Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Lleida (Seprona) van procedir el passat 9 d'agost a denunciar els responsables de la celebració, sense autorització, d'una actuació musical a l'interior del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Les investigacions es van iniciar quan es va tenir coneixement a principis d'agost que dimecres dia 2 s'havia realitzat una actuació musical a l'interior del Parc Nacional, incomplint la normativa existent per a la realització d'activitats dins l'esmentat espai.

Així, es va poder comprovar que la tarda del 2 d 'agost es va realitzar una actuació musical i es va procedir a denunciar els responsables de l'esdeveniment, per no tenir la preceptiva autorització administrativa, així com per efectuar activitats prohibides que poden afectar la fauna.

Cal recordar que al parc, d'acord amb el seu Pla rector d'ús i gestió, està prohibit l'ús de megafonia, ràdios o altres instruments que puguin pertorbar la tranquil·litat del parc.