Publicitat
Publicitat

La Guàrdia Civil intervé 1.500 paquets de tabac de contraban amagats en dobles fons d'un vehicle

L'infractor va declarar a la duana de la Farga de Moles que només portava dos cartrons, però els agents van localitzar la resta en dobles fons a les rodes, parafangs i a la xarxa de calefacció

La Guàrdia Civil va intervenir, el passat diumenge 20 d'agost a la duana de la Farga de Moles, un total de 1.478 paquets de tabac de contraban valorats en 6.503 euros. L'actuació es va dur a terme al voltant de les 14 hores quan un home de 53 anys, conductor d'un vehicle Mercedes amb matrícula francesa, va ser controlat i va declarar que només portava dos cartrons de tabac.

Els agents del punt fronterer hispanoandorrà, amb l'autorització prèvia de l'oficial de viatgers, van fer un reconeixement més exhaustiu del turisme i van trobar la resta del tabac amagat en diversos dobles fons practicats en les rodes, els parafangs i la xarxa de calefacció.

Un cop els agents de l'Agència Tributària van identificar el gènere, amb la presència de l'oficial de viatgers, es va aixecar acta per la comissió d'una infracció de contraban, i tant el tabac comissat com el vehicle intervingut van quedar dipositats a la duana.

Etiquetes