Publicitat
Publicitat

Intervingut tabac de contraban a Arsèguel per valor de més de 13.000 euros

Un agent de la Guàrdia Civil fora de servei es va adonar diumenge passat de la presència d'un vehicle sospitós i va donar avís a una patrulla del cos

El passat diumenge 18 de de juny, sobre les 22.45 hores, un agent de la Guàrdia Civil fora de servei que es trobava realitzant esport va observar com un vehicle s'incorporava de manera estranya a la N-260, la qual cosa li va infondre sospites.

Després de donar avís telefònic als efectius de la Guàrdia Civil que es trobaven realitzant servei per la zona, van poder aturar el vehicle -marca Mitsubishi, model Galloper,- a l'altura de la localitat d'Arsèguel (l'Alt Urgell) i van identificar el seu conductor i únic ocupant (P.V.S.), de 49 anys d'edat i veí de la comarca de l'Alt Urgell.

Els agents van trobar a l'interior del tot terreny en bosses d'escombraries la quantitat de 2.830 paquets de tabac de contraban de diverses marques, valorats en 13.425 euros.

El vehicle i el tabac van quedar dipositats a les dependències policials de la Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell, a disposició de la duana de la Farga de Moles.