Jordi Fàbrega, nou alcalde de la Seu d'Urgell

Liderarà l'ajuntament durant 27 mesos mentre que el candidat de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, es queda a l'oposició tot i ser la llista més votada el 26-M

No hi ha hagut sorpresa i finalment Jordi Fàbrega, el número u de la llista de Junts per la Seu a l'ajuntament de la capital alturgellenca, ha estat investit aquest dissabte com a nou alcalde, gràcies als vots dels cinc regidors del seu partit i els quatre d'ERC. L'acord de govern entre aquestes dues formacions passa per un repartiment "proporcional" d'aquest càrrec, de tal manera que els darrers 21 mesos del mandat el primer edil serà el republicà Francesc Viaplana.

Mentre, els sis representants de Compromís x La Seu han optat per votar al seu alcaldable, Òscar Ordeig, que exercirà de cap de l'oposició, i els dos de la CUP ho han fet per la seva candidata, Xènia Antona. Per la seva banda, el fins ara alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la resta de regidors sortints han rebut una medalla de reconeixement a la seva tasca durant la seva etapa al consistori.