Publicitat
Publicitat

El Mercat Medieval de la Seu comptarà amb un centenar de parades

Aquest any el Mercat celebra la seva catorzena edició, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 13 i 14 de juny als carrers del centre històric de la capital alturgellenca

El Mercat Medieval dels Canonges de la Seu d'Urgell, que aquest any celebrarà la seva catorzena edició, tindrà lloc durant el cap de setmana del 13 i 14 de juny als carrers del centre històric de la capital alturgellenca. El trasllat del mercat al segon cap de setmana de juny s'ha fet per evitar la coincidència amb la processó de Corpus, organitzada per la parròquia de Sant Ot, el diumenge 7 de juny.

Més d'un centenar de parades d'artesania ocuparan els carrers dels Canonges i Lluís de Sabater durant els dos dies de mercat. Per aquest motiu, les parades del mercat setmanal que normalment s'ubiquen al carrer dels Canonges es traslladaran al carrer Lluís de Sabater, entre el carrer Major i Passeig Joan Brudieu. Pel mateix motiu, se suspendrà la celebració d'Els Encants dels Canonges, mercat de segona mà, el dissabte 13 de juny.

Pel que fa a les activitats d'animació previstes durant el Mercat Medieval, a banda de les itinerants, els urgellencs i visitants podran gaudir d'actuacions a la Plaça dels Oms i jardí de la Catedral, a la sala Sant Domènec, al pati de la Biblioteca Sant Agustí, a la plaça del Pati Palau, a l'església de Sant Miquel i al Parc del Cadí.