Publicitat
Publicitat

Més de 70.000 visitants a la Fira de Sant Ermengol

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell es mostra satisfet per la bona marxa de les novetats i l'èxit d'afluència

Segons han informat des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell mitjançant una nota de premsa, la Fira de Sant Ermengol 2015, que s’ha celebrat aquest cap setmana la Seu d’Urgell ha superat els 70.000 visitants, augmentant així la xifra obtinguda en l’edició de l’any passat. Des del Consistori alturgellenc han associat l’èxit de públic a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font, ha afirmat que “estem molt satisfets del funcionament de la fira, especialment per la bona acceptació de les activitats proposades”.

Font ha afegit que sobre aquest model de fira “volem seguir consolidant-lo de cara a properes edicions, apostant per seguir introduint noves activitats, seguir innovant i, en definitiva, seguir sent un referent al territori”.

Des de l’organització també han destacat el bon funcionament de la nova distribució de les parades dels marxants pels carrers de la ciutat i la “gran afluència de turistes”.

Casa Mateu, el formatge guanyador del concurs popular

Els participants al concurs popular de formatges, novetat d’aquesta 21a Fira de Formatges Artesans del Pirineu, han fet guanyador, per votació popular, al formatge de Casa Mateu.

El premi del concurs popular de formatges artesans del Pirineu és atorgat pel públic assistent al certamen, el qual podia votar, durant tot la jornada d’aquest dissabte, el formatge que més li havia agradat.