Mobilitzacions a la Seu contra el judici del procés català

El CDR Alt Urgell convoca un esmorzar popular a la plaça Bisbes Prínceps a primera hora del matí

Diverses entitats, col·lectius i partits de la Seu i de l'Alt Urgell han fet una crida a la participació en les mobilitzacions previstes per a aquest dimarts en defensa del dret d'autodeterminació, tot coincidint amb l'inici, a Madrid, del judici del Tribunal Suprem espanyol contra els líders polítics i socials amb relació al procés d'independència de Catalunya.

Sota el lema 'L'autodeterminació no és delicte', a les 12 del migdia hi ha convocada una aturada de 10 minuts davant de tots els centres de treball públics i privats. Més tard, a les 7 del vespre, es durà a terme una concentració unitària a la plaça dels Oms per mostrar el suport als polítics independentistes que seran jutjats aquests dies pel TS, informa RàdioSeu.

D'altra banda, el CDR Alt Urgell, amb el suport de la CUP, ha anunciat l'organització d'un esmorzar popular per aquest dimarts mateix a partir de 3/4 de 7 del matí a la plaça de Bisbes Prínceps de la Seu. Sota el lema 'El moment és ara', aquesta acció també apel·la a la defensa dels drets civils, polítics i socials actualment en perill tant a Catalunya com a l'estat espanyol, alhora que vol denunciar el que qualifiquen com un "judici farsa". No hi ha informació sobre les accions previstes, que fins i tot podrien derivar en ocupar la carretera.