Publicitat
Publicitat

Ordeig es compromet a impulsar una nova residència per a la gent gran

Compromís X La Seu va celebrar aquest diumenge l'acte central de campanya en el qual va demanar la necessitat d'un canvi polític a la Seu d'Urgell

Compromís X La Seu ha posat, aquest dilluns, la construcció d'una nova residència per a la gent gran com a "prioritat indefugible". El seu candidat, Òscar Ordeig, s'ha compromès a impulsar l'equipament a l'Horta del Valira, un indret que reuneix les condicions òptimes "d'accessibilitat, sol, tranquil·litat i entorn paisatgístic", amb una capacitat de 100 places i amb una reserva de pisos tutelats per a gent gran i places per a salut mental.

El candidat de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, assegura que CiU ha renunciat a construir una nova residència a la Seu d'Urgell, i s'ha compromès a impulsar-la per donar resposta a les necessitats d'una part molt important de la població, tenint en compte que hi ha més de 2.000 persones grans a la ciutat. Ordeig ha afegit que la gent gran no s'ha de veure obligada a anar a residències de fora de la Seu d'Urgell, com Oliana, Bellver o Lleida, perquè "és perjudicial per a la seva qualitat de vida i la relació amb els seus familiars i amics".

Ordeig insta els urgellencs a triar "canvi o continuïtat"

D'altra banda, aquest diumenge al vespre Compromís X La Seu va celebrar l'acte central de campanya, en el qual Òscar Ordeig va reiterar la necessitat d'un canvi polític a l'Ajuntament de la Seu, ja que considera que hi ha dues maneres d'entendre la Seu d'Urgell, "la que defensa l'alcalde Batalla enfront a la que defensa Compromís X La Seu".
En aquest sentit, Ordeig va contraposar les propostes de la seva candidatura amb les de CiU defensant el comerç de proximitat, la reobertura de la llar d'infants La Grandalla, la reobertura de les habitacions de la segona planta de l'Hospital, les places verdes, o l'aplicació de la llei per a tothom.