Publicitat
Publicitat

Ordeig proposa un conveni perquè els urgellencs puguin accedir a la sanitat d'Andorra

El candidat de Compromís X la Seu vol un "pacte de ciutat" per recuperar especialitats de l'Hospital de la Seu i obrir de nou les habitacions tancades

El candidat de Compromís X la Seu, Òscar Ordeig, ha parlat aquest dimarts de les propostes en l'àmbit sanitari i ha assegurat que promouran un conveni amb Andorra "que permeti als urgellencs gaudir en un nivell superior de l'actual del sistema de salut del país veí".

D'altra banda, Ordeig ha criticat els "10 anys de desatenció" a l'Hospital de la Seu per part de l'alcalde, Albert Batalla, que ha comportat la pèrdua de 3 milions d'euros d'ingressos en el pressupost i de prestacions sanitàries i especialitats; a més de l'acomiadament de 40 persones i el tancament dels llits de la 2a planta.

El candidat ha considerat "imprescindible" un "pacte de ciutat" a favor de l'hospital i ha apostat per recuperar especialitats i obrir de nou les habitacions tancades i assolir els 3 milions d'euros perduts. Segons Ordeig, "una gran part del personal acomiadat és necessari per a un correcte funcionament tant de l'Hospital com de la Residència i del Centre de Dia de la Gent Gran.”