Registren un pis de la Seu per tràfic de drogues i blanqueig de capitals

En el marc d'un operatiu policial conjunt dels Mossos d'Esquadra i l'Europol, la policia catalana ha detingut 11 persones i han fet 13 entrades a domicilis

Els Mossos d'Esquadra han detingut 11 persones i han fet 13 entrades en el dispositiu que ha començat a primera hora d'aquest dimarts al matí contra el tràfic de drogues, principalment cocaïna, i el blanqueig de capitals en diferents poblacions de Catalunya.

En col·laboració amb l'Europol, agents de la Divisió d'Investigació Criminal han fet registres a Barcelona, l'àrea metropolitana, Camp de Tarragona (a Salou), la Seu d'Urgell i també a Maó, a Menorca.

L'operatiu ha començat cap a les 6 del matí amb diverses entrades simultànies. Una d'elles s'ha produït a Barcelona, en ple Eixample. Segons els veïns, es tracta d'una empresa d'inversions on també hi vivia una família de quatre persones. El pare ha estat detingut.

Fonts coneixedores del cas han explicat a l'ACN que porta l'operació el jutjat d'instrucció número 1 de Sant Boi de Llobregat. El gruix del dispositiu ha finalitzat, tot i que la investigació continua oberta.