Publicitat
Publicitat

Retencions a la C-14 i a l'N-145 en direcció a Andorra

El trànsit també és dens a la parròquia de Sant Julià en sentit nord

Les carreteres d'accés a Andorra comencen a confirmar les previsions d'alta ocupació que viurà el país durant aquest pont del 12 d'octubre. Aquest dijous al matí s'han començat a registrar les primeres retencions, amb quatre quilòmetres de cua a la C-14 entre Organyà i la Seu d'Urgell, i quatre quilòmetres més a l'N-145 en direcció a Andorra, segons informa el Servei Català de Trànsit. A més, a Sant Julià de Lòria també hi ha congestió en sentit nord durant un quilòmetre i mig, segons el Centre Nacional de Trànsit.

Però la C-14 i l'N-145 no són les úniques carreteres del Pirineu que presenten problemes de circulació. De fet, la via més afectada és la C-16, on hi ha fins a 15 quilòmetres de retencions entre Cercs i el túnel del Cadí.

La Unió Hotelera preveu que, des d'aquest dijous fins diumenge, l'ocupació hotelera arribi al 100% a les parròquies centrals, al 75% a la Massana i a Sant Julià de Lòria, i al voltant del 50% a la resta de parròquies.

Talls de circulació a Vila i Beixalís

D'altra banda, el comú d'Encamp ha informat que la carretera de Vila i de Beixalís patiran talls de circulació de dilluns a divendres entre les 8.30 i les 17.30 hores, entre el 16 d'octubre i l'1 de desembre. El motiu són els treballs d'obertura d'una rasa per canalitzar els serveis d'Andorra Telecom. Els talls es faran entre la placeta de Vila fins al xalet La Peguera.

Etiquetes