Publicitat
Publicitat

La Seu i Sant Julià, unides per 28,6 km de cursa de muntanya

Una prova emmarcada dins el Circuit Fer i la Copa d'Andorra de la curses de muntanya que se celebrarà el dissabte 17 d'octubre

Aquest dijous s'ha presentat a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell la tercera edició de la cursa Transfronterera-Camí de Retrobament, una prova emmarcada dins el Circuit Fer i la Copa d'Andorra de la curses de muntanya que se celebrarà el dissabte 17 d'octubre. La cursa sortirà des de la capital de l'Alt Urgell fins arribar a la parròquia de Sant Julià de Lòria completant els 28,6 kilòmetres de travessa amb un desnivell positiu acumulat de 2.491 metres i 2.283 de negatiu. Enguany, com a novetat, s'inclourà la cursa de categoria xics del Circuit Fer, indicada per als infants de 13 i 15 anys amb un circuit més curt, de 16,1 quilòmetres. Des de l'organització esperen completar les 200 inscripcions per a la prova de muntanya.

El cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Manel Torrentallé, ha destacat el "valor sentimental que té la Transfronterera, ja que entre Sant Julià i la Seu ens uneixen molts lligams". Per la seva part, el regidor d'esports de la Seu d'Urgell, Isidor Alberich, ha afegit que la cursa coincideix amb la celebració de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell "fet que li concedeix un al·licient extra als participants de la Transfronterera".

Els corredors que vulguin prendre part d'aquest esdeveniment esportiu podran fer-ho a través del portal web  www.transfrontera.com. La inscripció té un preu de 15 euros fins al dijous 15 d'octubre.