S'obre el termini per fer propostes als pressupostos participatius

L'ajuntament de la Seu d'Urgell pretén que els ciutadans decideixin a què destinar 100.000 euros

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert aquest dimecres la fase per a fer propostes als pressupostos participatius de la ciutat, amb la voluntat que els ciutadans puguin decidir en què invertir 100.000 euros del pressupost municipal d'aquest any.

Les propostes es podran presentar fins al dimecres 11 d’abril omplint prèviament el formulari de propostes o el que està disponible al web perquè tothom major de 16 anys i empadronat a la Seu pugui dir-hi la seva. El formulari permet incloure fins a tres propostes: noves, triar-ne entre les set ja formulades, o bé combinar-ne de noves i ja formulades. 

Els formularis en paper (que s’han fet arribar a les bústies de totes les cases) es poden dipositar a les urnes que hi ha instal·lades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’ajuntament de la Seu, a la biblioteca Sant Agustí, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i al centre cultural les Monges. 

Tant si es presenten a través del formulari en paper com de manera telemàtica, els ciutadans hauran de deixar les seves dades, un telèfon i un correu electrònic, així com també indicar si la proposta o propostes que es presenten es fan a títol personal o en representació d'una entitat.

Cal destacar que en aquest formulari s'expliquen els criteris que han de complir les propostes noves per tal que puguin ser vàlides. El ciutadà hi trobarà tres caselles en blanc per tal que pugui escriure-hi la o les propostes noves.