Obren la votació popular per escollir el cartell del FeMAP 2018

Els que vulguin participar-hi tenen temps per votar fins el 22 de gener i han de triar les tres propostes que més els hi agradin

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha posat en marxa el procés per escollir el cartell del festival per a l'edició d'aquest any 2018. La votació, que és popular, estarà oberta fins el proper 22 de gener i, a partir de l'endemà, es donaran a conèixer les propostes finalistes. Així, aquells que vulguin participar-hi, poden triar les tres propostes que més els hi agradin, d'un total de 19. Les més votades es sumaran a les tres que escollirà un comitè tècnic, format per l'Associació FeMAP i representants dels municipis participants en aquesta nova edició.

Un jurat d'especialistes serà l'encarregat de decidir el cartell guanyador, d'entre les sis propostes finalistes, tenint en compte criteris d'originalitat, composició, impacte visual, claredat del missatge i ús d'elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia. El cartell guanyador es farà públic a partir del 29 de gener i l'autor s'endurà 2.000 euros de premi.   

Per participar en la votació es pot fer a través de l'adreça www.femap.cat/votacions i no es pot concedir més d'un vot a un mateix cartell. Amb aquest concurs, el FeMAP continua amb la línia d'estimular la creativitat i la participació dels artistes pirinencs i ajudar a fomentar la difusió de la seva obra.    

Etiquetes