Publicitat
Publicitat

La Seu i Sort presenten una candidatura conjunta per als Mundials de piragüisme del 2019

La candidatura catalana entra en competència amb la ciutat eslovaca de Bratislava

La Reial Federació Espanyola de Piragüisme amb la Seu d’Urgell i Sort han formalitzat una candidatura conjunta per optar als Mundials de piragüisme del 2019. El Mundial agrupa les tres disciplines del piragüisme: l'eslàlom, el descens i l'estil lliure. La candidatura catalana entra en competència amb la ciutat eslovaca de Bratislava. La votació per elegir la seu dels Mundials del 2019 es farà dissabte 21 de març en el transcurs de la reunió que la junta directiva que la ICF celebrarà a Marràqueix (Marroc).

El comitè organitzador de la candidatura, encapçalat per Juan José Roman, president de la RFFEP, amb Miguel Cardenal, secretari d'Estat per l'Esport i president del Consejo Superior de Deportes, Ivan Tibau, secretari general de l’Esport a Catalunya, i els respectius alcaldes - Albert Batalla, de la Seu d'Urgell, i Llàtzer Sibís, de Sort - seran els encarregats de presentar la candidatura davant la comissió tècnica de la ICF.

La candidatura catalana té el suport polític de l'estat espanyol mitjançant el rei Felip VI i de la Generalitat amb el seu president, Artur Mas; el Comitè Olímpic Espanyol (COE) amb el seu president, Alejandro Blanco; i la Diputació de Lleida amb el seu president, Joan Reñé.