Accident entre un turisme i una motocicleta a la C-14 a Coll de Nargó

Ha obligat a tallar la carretera i la conductora de la moto, de nacionalitat anglesa, finalment ha perdut la vida en l'accident

El Servei Català de Trànsit informa que la carretera C-14 ha estat tallada al trànsit durant un parell d'hores, a l'alçada de Coll de Nargó, a causa d'un accident. El tall ha afectat els dos sentits de la marxa i ha estat al punt quilomètric 155-155.5. A l'accident s'hi han vist implicats un turisme i una motocicleta que circulaven en sentit nord, i la conductora de la moto, una dona anglesa de 58 anys, ha resultada ferit de consideració, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

La dona troba en estat greu a la Unitat de Cures Intensives, tal com han informat aquesta tarda des de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on ha estat traslladat en helicòpter. Poques hores després la dona ha mort. Els ocupants del turisme han patit ferides lleus i han estat traslladats en ambulància a l'hospital de la Seu d'Urgell.

L'accident s'ha produït cap a quarts de deu del matí. Hi han treballat equips d'emergència, i el trànsit s'ha restablert pels volts de les 12 del migdia, ha informat el Servei Català de Trànsit.