El nou supercarregador de la Seu d'Urgell, al carrer del Bisbe Benlloch

Permet recarregar els vehicles en pocs minuts en lloc d'hores, mentre els ocupants fan una petita parada

Els usuaris de Tesla ja poden accedir a un nou supecarregador ubicat a la Seu d’Urgell, concretament al carrer del Bisbe Benlloch número 40. Aquest supercarregador compta amb deu supercarregadors individuals i habilita noves rutes entre Andorra i Espanya de manera còmoda. Amb aquesta nova ubicació, Tesla ja compta amb 24 supercarregadors a tota Espanya i un total de 192 punts individuals de supercàrrega repartits en aquestes 24 ubicacions. Amb aquesta nova ubicació a la Seu d’Urgell, Tesla ja compta amb set supercarregadors a Catalunya.

Tot i que la manera més convenient de carregar els vehicles és a casa o a la feina, Tesla ha creat una xarxa mundial per recarregar quan els conductors volen fer viatges llargs. Per a viatges de llarga distància, els clients poden fer servir els supercarregadors, una de les solucions de càrrega més ràpides del món, que permet recarregar els vehicles Tesla en pocs minuts en lloc d'hores, mentre els ocupants del vehicle fan una petita parada per prendre un cafè o gaudir dels serveis dels que disposen les diferents ubicacions, com en aquest cas la Seu d’Urgell. 

A més, Tesla també s'ha centrat en l'expansió de la seva xarxa Càrrega en destí a Espanya. Amb aquest programa, l'empresa ha millorat encara més l'experiència de recàrrega en associar-se amb hotels, resorts i restaurants de tot el món al replicar la còmoda experiència de càrrega a la que estan acostumats els usuaris de Tesla a casa. La Càrrega en destí permet recarregar fins a 80 quilòmetrs d'autonomia per hora mentre els propietaris van de compres o passen la nit en un hotel. A Espanya ja podem trobar gairebé 300 Càrrega en destí des de Bilbao fins a les platges de Cadis, ubicats en centres comercials o hotels.

Tant amb la xarxa de supercarregadors com amb la xarxa Càrrega en destí, Tesla vol garantir una experiència de càrrega uniforme, independentment del lloc on els propietaris vulguin viatjar. Mitjançant l'ampliació continuada de la gamma d'opcions de càrrega, l'empresa permet als propietaris embarcar-se en noves aventures i viatges per carretera a Espanya i a tota Europa. Les dues xarxes continuaran creixent en els propers mesos, afegint nous llocs de càrrega a Espanya. El model S compta amb una autonomia NEDC de fins a 632 km i el model X de fins a 565 km en una sola càrrega.