Publicitat
Publicitat

La Travessa Transfronterera reuneix més de 200 corredors

La tercera edició de la 'Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament' enguany uneix la Seu d'Urgell i Sant Julià de Lòria

Un total de 204 corredors es donaran cita aquest dissabte, 17 d'octubre, a les vuit del matí, a la tercera edició de la 'Travessa Transfronterera. Camí de Retrobament' que enguany uneix la Seu d'Urgell i Sant Julià de Lòria. Els tres primers corredors classificats de la Travessa Transfronterera, tant en categoria masculina com en categoria femenina, rebran un trofeu.

La travessa s'iniciarà a les 8 del matí des del Camí Ral de Cerdanya de la Seu d'Urgell. Un quart d'hora abans, a les 7.45 hores, els participants tindran una reunió informativa al Palau d'Esports urgellenc sobre el recorregut de la cursa. Des de les set del matí, els corredors podran recollir els seus dorsals, tot i que ja ho poden fer aquest divendres, tant al Palau d'Esports de la Seu com al Centre Esportiu de Sant Julià, al llarg del dia.

Els participants, una vegada acabada la cursa, podran disposar gratuïtament de les dutxes del Centre Esportiu de Sant Julià. A més, l'organització de la Transfronterera posa a disposició dels corredors que ho desitgin un servei d'autobús des de Sant Julià de Lòria, arribada de la cursa, per baixar fins a la Seu d'Urgell.