Tres persones ferides en un accident amb cinc vehicles implicats a l'N-145

Dos andorrans, atesos a la Seu d'Urgell amb policontusions, són traslladats a l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell, i una noia catalana és donada d'alta

Tres persones han resultat ferides aquest divendres al matí en un accident de trànsit a l'N-145, al terme municipal de les Valls de Valira, en direcció a Andorra. En el sinistre, que ha tingut lloc a les 10.21 hores, s'hi han vist implicats cinc vehicles, quatre amb matrícula andorrana i un amb matrícula espanyola. La via ha hagut d'estar tallada durant una hora, però a partir de les 11.24 hores s'ha obert. Tot i que el trànsit era dens en un primer moment i encara quedaven 6 quilòmetres de congestió, a partir de les 13 hores ja s'hi ha pogut circular amb normalitat. En les tasques de suport en l'accident hi han participat tres ambulàncies del SEM, dues dotacions de bombers i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Els tres ferits (menys greus –entre lleu i greu–), que anaven en tres vehicles diferents, són un home de 73 anys de nacionalitat andorrana, un noi de 29 anys també de nacionalitat andorrana i una noia catalana de 24 anys, que han estat traslladats a l'hospital de la Seu d'Urgell per ser atesos. Segons informen des del centre hospitalari, després de ser tractats de policontusions, la noia ha estat donada d'alta i els dos homes –andorrans– han estat traslladats en observació a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.